ExternePoliticStiri

Azerbaidjan: Exercitarea libertăţii religioase se pedepseşte conform noii legislaţii

Azerbaidjan a stabilit ultimele sale modificări legislative care restricţionează şi pedepseşte exercitarea libertăţii religioase sau de convingere, grupurile de oameni care produc sau distribuie literatură religioasă, iar obiectele care nu treceau prin cenzura obligatorie de stat anterior se confruntă acum cu pedepse cu închisoarea între 2-5 ani, sau amenzi maxime echivalente cu salariul de aproape nouă ani al oficialiăţilor. Azerbaidjam a crescut constant restricţiile privind libertatea de religie sau credinţă, şi pedepseşte exercitarea acestui drept al omului în ultimii ani, raportează Forum 18.

Cenzura legată de „infracţiuni” a fost mutată în principal, din Codul cu privire la contravenţiile administrative în Codul Penal şi în Codul de Administraţie ca fiind „infracţiune”. Conducerea rugăciunilor islamice de către cei care au studiat în străinătate a fost, de asemenea, introdusă. Deosebit de semnificativă este gama largă de amenzi, care au crescut masiv pentru exercitarea dreptului la libertatea de religie sau convingeri, pentru care mulţi „infractori” vor lupta să plătească.

Christian Telegraph

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button