PromotiiStiri

Agenda Bărbaților Creștini 2012

Vă anuntăm, cu bucurie, că Agenda ABC 2012 este disponibilă pentru vânzare!
Tema generală a anului 2012 este „Rodirea”.  Fiecare lună a anului are o virtute creștină – roadă corespunzătoare.  Fiecare virtute are o prezentare introductivă, o atenționare, un îndemn, un test de gândire și un plan de acțiune.  Formatul agendei este același:  un planner trimestial pentru 2012, o săptămână la vedere pe două pagini și în a doua parte, file libere pentru completat.

Agenda 2012 costa 18 RON / bucată, iar dacă comandați 10 agende, veți primi una gratis! La acest preț se adaugă taxă poștală.

Puteți comanda agenda 2012 direct de la biroul ABC, prin email la [email protected], sau prin telefon la 0356 416007 sau 0371 177011.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button