BisericaExterneStiri

Uzbekistan: Copiilor nu le este permis să ia parte la întâlniri de închinare

Autorităţile din oraşul uzbekistan Angren au avertizat comunităţile locale religioase să nu fie implicate în prozelitism nespecificat, sau activitate misionară, dar în acelaşi timp copiilor nu le este permis să ia parte la întâlnirile de închinare, raportează Forum 18.

Saidibrahim Saynazirov, şeful adjunct al Administraţiei, a făcut cereri la o reuniune a reprezentanţilor din comunităţi religioase variate. Dumnealui a cerut, de asemenea, ca comunităţile să îi ofere liste cu membrii acestora. Mulţi de la această întâlnire nu au fost de acord cu acest lucru din cauza presiunii autorităţilor împotriva membrilor individuali. Când a fost întrebat care este baza legală a cererii listelor, Saynazirov a afirmat că întâlnirea „nu este în lege, dar a recomandat-o să fie făcută”. El a negat pentru Forum 18 că ar fi cerut comunităţilor liste cu membrii acestora. „Nu am cerut asemenea liste”, a insistat dumnealui. Însă a admis că ar fi întrebat de ele.

Cu toate acestea, comunitatea oraşului catolic speră că cel puţin ei vor fi lăsaţi să fie înregistraţi legal.

Christian Telegraph

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button