ExternePoliticStiri

Kazahstan: „Prima parte a acestei lucrări a fost realizată complet”

Prima etapă a acestei lucrări a fost realizată complet”, a declarat Secretarul de Stat Kanat Saudabaev într-o reuniune închisă din 27 octombrie în capitala Kazahstanului, raportează Forum 18. El a identificat „prima fază” ca fiind adoptarea unei noi legislaţii, incluzând noua lege dură care delimitează libertatea de religie sau convingere, consolidarea Agenţiei Cultelor Religioase (ARA), agenţiilor de aplicare a legii, „servicii speciale”, precum şi alte măsuri pentru combaterea extremismului religios.

Saudabaev a spus că „un algoritm de acţiuni suplimentare pentru punerea în aplicare planificată a instrucţiunilor şefului de stat (preşedintele Nursultan Nazarbaev)” este de urmat, precizează Forum 18.

Printre cei care au participat la întrunire sunt: unul dintre şefii adjuncţi ai Administraţiei Prezidenţiale, şeful poliţiei secrete KNB, şeful Serviciilor de Informaţii Externe Syrbar, Ministrul de Interne, Procurorul General, Justiţia, Finanţele Externe, Comunicaţiile, miniştrii Educaţiei şi Culturii, preşedintele ARA, precum şi funcţionari din Cancelaria Primului-Ministru, Comitetul Fiscal şi Comitetul de Control Vamal.

www.christiantelegraph.com

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button