ExterneStiri

China: Textele biblice copiate cu mâna sunt dăruite familiei Bush

China Aid a prezentat întâmplarea care s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, şi care a fost acoperită de presa Dallas News, despre fostul preşedinte Bush care a primit nişte copii ale Bibliei, scrise de mână, care au fost folosite de Biserica subterană din China.

În urmă cu mai mult de un deceniu, prizonieii dintr-un lagăr de muncă din China, care au fost învinuiţi de adunări religioase ilegale, au început să copieze cu mâna texte dintr-o Biblie de contrabandă. Bibliile copiate au fost citite de creştinii din lagăr pentru mai mult de un an, înainte de a fi scoase din acel loc.

 Cărţile au venit din Statele Unite şi erau dăruite Asociaţiei China Aid în numele mişcării Bisericii din China. Asociaţia a prezentat recent fostului preşedinte american George W. Bush câteva pagini copiate pentru Colecţia Institutului de Libertate „George W. Bush”.

Poveştile prizonierilor chinezi, de-a lungul altora care au condus sau participat în mişcări de libertate din întreaga lume, vor fi parte a colecţiei şi afişate pe website-ul colecţiei, care va fi lansat la începutul anului 2012.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.bushcenter.com

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button