ExterneStiri

Atenţia dată cazului pastorului Youcef îi ajută pe creştinii persecutaţi

Împreună cu eforturile voastre, prin rugăciunile pentru pastorul Youcef , şi prin îndemnările de a fi eliberat, facem o diferenţă în viaţa pastorului Youcef Nadarkhani, şi în a mai multor creştini persecutaţi din Iran.

În dimineaţa zilei de 8 noiembrie, avocaţii ACLJ au confirmat împreună cu avocatul pastorului, Mohammad Ali Dadkhah, că Youcef este în viaţă şi este tratat bine de către oficialii închisorii. Domnul Dadkhah rămâne cu speranţa că munca noastră şi participarea dumneavoastră în apărarea pastorului Youcef va conduce la un rezultat pozitiv- eliberarea acestuia.

Este de notat faptul că atenţia internaţională asupra cazului pastorului Youcef are un efect în privinţa altor cazuri aduse împotriva creştinilor din regiune. Domnul Dadkhah a confirmat faptul că judiciarul Iranului procedează cu cauţiune în alte cazuri, împotriva presupuşilor apostaţi.

În apărarea altui creştin convertit de la islam, domnul Dadkhah a observat o ezitare a Curţii regionale în a aduce o vină apostaziei formale, sau o sentinţă severă pentru credinţa religioasă a omului.

Domnul Dadkhah a afirmat că el însuşi a fost sigur că notorietatea cazului pastorului Youcef este în spatele reticenţei Curţii din acest exemplu.

Persecution.org

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button