Conferinte

Conferinţa “AWANA Seed Planters”

Considerăm că este o binecuvântare de a beneficia de instruire suplimentară şi resurse care să ajute biserica locală să înceapă sau să continue lucrarea pentru copii şi tineri.

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI?

Anul acesta ne-am gândit să venim mai aproape de dumneavoastră, astfel că aceeaşi conferinţă va fi organizată în două locaţii şi perioade diferite:

– SUCEVIŢA, judeţul Suceava, în perioada 31 mai şi 2 iunie, pentru partea de EST a ţării

– SURDUC, judeţul Timiş, în perioada 7-9 iunie, pentru partea de VEST a ţării.

Date referitoare la locaţii puteţi găsi aici.

CE ESTE AWANA?

Este o unealtă de evanghelizare şi ucenicizare, oferită bisericii locale, într-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 9.000 de biserici din 110 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 550.000 de copii şi tineri anual. În România, acest program funcţionează de peste 20 de ani, având rezultate semnificative. Intenţia noastră este să încurajăm şi să suţinem cluburile existente şi să relansăm acest program pentru alţii interesaţi de o lucrare cu impact maximum pentru copii şi tineri.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi: www.awana.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button