Stiri

Steve Jobs și Marea Ȋnsӑrcinare

Într-o asemenea măsură a fost impactul său asupra lumii încât trecerea sa în nefiinţă a fost jelită de personalităti mondiale ca preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, preşedintele Microsoft, Bill Gates, şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. Ceea ce ei şi mulţi alţii încuviinţează este faptul că fondatorul Apple a fost un geniu creativ şi un vizionar care a schimbat lumea cu adevărat.
Obama îl laudă ca fiind „unul dintre cei mai mari inovatori americani”, în timp ce Gates afirmă că „nu ar fi un tribut mai mare pentru succesul lui Steve decât faptul că mare parte din populaţie a citit despre moartea sa pe un dispozitiv inventat chiar de el”.

Dr. Michael A Milton, cancelar-numit al Seminarului Teologic Reformat din Jackson, Mississippi, a vrut să se concentreze pe un aspect diferit al specialităţii lui Jobs. Pentru el, Jobs nu doar a creat computere grozave sau a schimbat faţa tehnologiilor; el a echipat biserica globală pentru a îndeplini marea însărcinare.

„Nu ştiu nimic despre momentele sale finale de aceea nu pot judeca nimic, vorbind acestui om sau familiei sale în termeni elogioşi despre un Dumnezeu a cărui dragoste şi har sunt mai mari şi mai cuprinzătoare decât ne-am putea noi imagina”, a spus Milton.

„Deşi, în harul comun al lui Dumnezeu, El l-a folosit pe omul acesta şi inovaţiile sale pentru a crea o nouă cale romană lumii – o traiectorie prin extremităţile unei lumi încă ţinută sub tirania despoţilor şi dictatorilor, sărăcia şi rădăcinile religioase încă pun piedici.”

Milton a spus că iTunes a devenit un „ far al speranţei” ducând Cuvântul lui Dumnezeu până la marginile pământului, permiţând predicilor şi doctrinelor să fie descărcate pe laptopuri Mac, pe PCs, pe iPad-uri ăi iPhone-uri în toată lumea.

El a admis că moştenirea lui Jobs ar putea să nu fie una la care să se fi gândit, conectând lumea „cu scopul de a-L duce pe Hristos celor care n-au auzit niciodată despre El”.

„În acest mod Evanghelia răzbate chiar şi în cele mai ostile locuri de pe pământ la fel ca şi în cele mai ostile locuri din punct de vedere ideologic din lumea profană a vestului. Aşa că Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru viaţa lui Steve Jobs”, a spus el.

Jobs a murit după o luptă lungă de şapte cu ani cu cancerul pancreatic. Preşedintele Lifeway Research, Ed Stetzer, a lăudat modul în care Jobs a acceptat moartea şi a vorbit în mod public despre ea.  „Observând starea lui de sănătate din ultimii câţiva ani ne reaminteşte nouă de propria noastră mortalitate –  Steve s-a gândit că moartea este un lucru benefic pe care fiecare din noi trebuie să-l luăm în considerare”, a spus Stetzer.

Trupa creştină Jars of clay a adus de asemenea un omagiu pe pagina lor de Facebook: „Suntem trişti pentru pierderea lui Steve Jobs. Într-adevăr, tehnologia lui inovativă a avut impact şi a modificat felul nostru de a interacţiona(într-un mod creativ şi calificat) cu muzica şi arta pe o temelie zilnică. Noi am creat muzica noastră pe computere Mac în toţi cei 17 ani de carieră muzicală”.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button