ExterneStiri

Nick Vujicic, băiatul fără mâini şi fără picioare, şi-a anunţat logodna

Nick Vujicic, creştinul fără mâini şi picioare, care a devenit popular datorită mărturisilor sale, a declarat că este logodit. Anunţul a fost făcut în cadrul unei postări pe Facebook.

„Una dintre cele mai mari binecuvântări pe care o primesc după faptul că sunt în viaţă, salvarea pe care o am şi relaţia cu Dumnezeu: Nick şi Kanae sunt logodnici! Vă mulţumesc pentru dragoste, susţinere şi rugăciune!” – scrie acesta în comentariul pozei postate, în care apare cu logodnica sa. Nu se ştie încă data nunţii.

Nick Vujicic călătoreşte prin toată lumea pentru a sluji şi împărtăşeşte în cadrul proiectului „Viaţa fără Limite” mărturia lui personală şi minunile făcute de Dumnezeu în viaţa lui. Amintim că Nick a vizitat Ucraina, şi acum câteva luni România, predicând despre credinţa şi viaţa fără de nemulţumire.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button