ArticoleMeditatii

Cum tratezi Tu Biblia…???

Cum ar fi daca am trata Biblia ca pe telefoanele mobile ? Oare le-am purta cu noi mereu, in posete sau in buzunare ? Oare ne-am intoarce dupa ea daca am uitat-o ? Am umbla prin ea de cateva ori pe zi ? Am folosi-o ca sa primim mesaje din textul biblic? Am trata-o ca si cum nu am putea trai fara ea? Oare am darui-o ca si cadou copiilor nostri? Am folosi-o cand calatorim? Am folosi-o in caz de urgente? Si inca ceva, spre deosebire de telefoanele mobile, nu trebuie sa ne facem grija ca vom fim deconectati. Isus a platit deja factura…in avans !! Unde e Biblia ta ?”
Biblia in viata unui crestin este un element de legatura cu Dumnezeu, cel care l-a creeat pe om dupa chipul si asemanarea Sa. Daca nu mai citim mesajele primite de la Dumnezeu prin aceasta „Biblie-telefon”, relatia noastra cu El ar putea fi intrerupta foarte curand, si astfel tot mai mult viata noastra ar depinde de lucrurile lumii, nu de Cuvantul si de porunciile Bibliei.

De ce nu te intrebi:

  • A disparut rugaciunea mea din odaita ?
  • Biblia mea iubita, zace intr-un raft necitita?

Ceva la care merita sa te gandesti

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button