ExterneStiri

Blasfemie: Isus Hristos bea bere şi fumează

Creştinii din statul indian Meghalaya, situat în nord-estul Indiei sunt foarte revoltaţi după ce au descoperit o imagine care Îl înfăţişează pe Isus Hristos tinând într-o mână o cutie de bere şi în cealaltă o ţigară.

Controversata imagine care înfăţişează chipul lui Isus Hristos tinând o cutie de bere într-o mână şi o ţigară în cealaltă mână, a fost descoperită într-un manual de caligrafie destinat şcolilor primare din India , ea fiind utilizată pentru a ilustra litera “I” din cuvântul “Idol”.

În această ţară, creştinii reprezintă doar 2,3% din populaţia de peste 1 miliard a Indiei, populaţie majoritar hindusă. “Suntem profund mâhniţi de portretul ofensator la adresa lui Isus. Condamnăm lipsa de respect a editurii faţă de religii”, a declarat arhiepiscopul catolic indian Dominic Jala. De asemenea Biserica Catolică indiană a interzis toate manualele publicate de editura Skyline Publications.

Ministrul Educaţiei, Ampareen Lyngdoh, a declarat că statul ia în considerație un proces împotriva Skyline Publications, compania care a editat manualul, iar poliţia a început deja o anchetă pentru descoperirea proprietarului editurii Skyline Publications, al cărei sediu este la New Delhi, acesta fiind urmărit pentru ofensă la adresa sentimentelor religioase.

Editura a început deja retragerea manualelor şcolare şi totodată şi-a cerut scuze publice pentru imaginea ofensatoare, însă propietarii editurii nu au explicat scopul în care a fost publicată imaginea.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button