Stiri

NewSong: Cea mai longevivă trupă de muzică creștină

Când vine vorba de trupe care au rezistat de-a lungul vremii și care au rămas consecvente, oferind muzică de calitate și versuri intense cu fiecare album, cei de la Christian Music Daily nu se puteau gândi la atcineva decât la cei de la NewSong, care și-au croit drum în muzica creștină încă din 1981. Trupa NewSong a devenit cunoscută datorită hitului lansat pentru sărbătorile de Crăciun, The Christmas Shoes. Aceștia au avut un mare succes pe piața muzicală creștină în anul 1994 cu albumul “People Get Ready”.
Ultimul album al trupei, numit “One True Gog”, o are ca și colaboratoare la piesa The Way You Smile, pe Francesca Battisteli.

Trupa NewSong încă se numără printre trupele de actualitate din lumea muzicală creștină, luând în considerare faptul că trupa s-a format în anul 1981 în Biserica Baptistă Morningside din orașul Valdosta, Georgia. De-a lungul anilor membrii trupei au câștigat multe premii,  au continuat să alimenteze creștinii cu muzică și versuri care să-L înalțe pe Isus.

Noul album, “One True God” este deosebit de plăcut. Muzical vorbind, albumul este mai captivant decât ne-am fi așteptat, iar vocile se înalță pe piese precum This World Is Ours To Love sau Between The Cross And Crown. Dacă ești un ascultător de muzică intensă, atunci cu siguranță cei de la NewSong nu te vor dezamăgi.

Sursa: Flacăra Închinării

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button