Meditatii

Recunoştinţă

Bunătăţile Domnului nu se sfârşesc niciodată, ci fiecare dimineaţă se-nnoiesc? Ce am făcut eu ca să merit o zi atât de binecuvântată? Când primesc ceva mă simt atât de mică şi de neînsemnată! Cu adevărat e mai ferice să dai decât să primeşti, mulţumirea nu ţi-o găseşti când ai totul, ci când contribui la fericirea altora. Ce e fericirea? O clipă trecătoare care apoi se schimbă în întristare? Un sentiment fugar? O emoţie care îţi face inima să-ţi zvâcnească? Un fior? O stare? Fericirea ţi-o dă Dumnezeu atunci când îţi găseşti plăcerea în El. Măreţia Sa e de necuprins. Aş dori ca inima oricărui om să fie umplută de pacea lui Dumnezeu. Îngrijorările lumii acesteia nu fac decât să tulbure şi să distrugă, dar Dumnezeu poate să ne dea lacrimi de bucurie. Demult nu am fost copleşită de acest sentiment! Nu voi fi niciodată supărată. Voi zâmbi totdeauna, chiar dacă inima îmi va fi frântă. Nădejdea mea e în Creatorul meu şi El ştie cel mai bine de ce am nevoie. Dacă am nevoie de o încercare, El mi-o va da şi tot El mă va scăpa din ea. Dacă voi avea nevoie de încurajare, glasul Lui şi prezenţa Lui mă vor călăuzi. Cine se poate compara cu El? “Iubesc , Doamne prietenii mei , dar pe Tine mai mult.”

Ajută-mă să schimb lumea prin rugăciune! Îţi mulţumesc că Tu mi-ai descoperit importanţa şi puterea rugăciunii. Sunt privilegiată! Sunt onorată de Tine! Dar eu, Doamne, ce să-Ti dau? Cum să-mi manifest recunoştinţa faţă de Tine? Cum să Iţi arăt că Te iubesc cu adevărat? Tot ce am e de la Tine şi Tu m-ai înzestrat cu atâtea lucruri minunate! Vreau să mă folosesc de ele, pentru Tine. Nu mă tem de nimic, dar am nevoie de Tine!

“Îţi mulţumesc pentru clipele minunate, nemeritate! Şi mulţumesc că am preţ în ochii Tăi şi mă iubeşti cu o dragoste atât de mare! Ajută-mă să iubesc tot ce Tu iubeşti şi să preţuiesc tot ce Tu preţuieşti şi să fac ceea ce Tu ai dori să fac. Vreau să fii mândru de mine; ajută-mă, ca cel rău să nu se bucure de mine. Nu merit nimic, şi am totul!”

Meditaţie de Emma Domuţa

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button