Meditatii

Noua religie şi oglinda sufletului

“Sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţeşte de orice păcat.” 1 Ioan 1:7

La o staţiune misionară sosi într-una din zile o fată. Ea dorea să rămână acolo pentru a învăţa “noua religie’’. Soţia misionarului îi spuse: “Dacă vrei să rămâi aici, trebuie mai întâi să te speli.” Fata replică speriată: “Nu m-am spălat niciodată în viaţa mea. Dacă aceasta este condiţia, atunci plec.” Şi plecă. A doua zi dimineaţa veni din nou, dar soţia misionarului îi aminti conditia. “Mai întâi trebuie să te speli!” Aceasta se repetă zi de zi. În a paisprezecea zi, soţiei misionarului îi veni o idee. Aşeză exact la intrare o oglinda mare. Când fata veni, se auzi un ţipăt, apoi aceasta năvăli în cameră. “Doamnă, doamnă, a venit spre mine o fată foarte sălbatică! Oh, dacă este aici în casă, mă tem!” Deoarece nu văzuse niciodată o oglindă, i s-a dovedit că îşi văzuse propriul chip. După ce a înţeles acest lucru, a fost uşor să fie convinsă să se spele. Apoi a rămas la staţiunea misionară pană ce a fost “spalată în sângele Mielului”.

În ţara noastră creştină, unii oameni se tem să citească Biblia, să privească în oglinda Cuvântului lui Dumnezeu. Se tem să descopere imaginea care nu corespunde concepţiilor lor proprii. Dar dacă se vor privi, vor descoperi cât de necesar este să fie spălaţi în “sângele Mielului”.

© Sămânţa Bună

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button