Meditatii

Indicaţia sigură

“Căutaţi în cartea Domnului şi citiţi” Isaia 34:16

O privire atentă asupra lumii, sub aspectele ei sociale, politice sau morale, ne va conduce să constatăm o părăsire a valorilor, care dau un sentiment de stabilitate. În acest climat de nesiguranţă, omul îşi pune întrebări cu privire la viitor şi pândeşte orice indicaţie, care ar putea să-l lămurească. În antichitatea romană erau preoţi, cărora li se atribuia facultatea de a prevesti viitorul sau de a interpreta voinţa zeilor după zborul păsărilor sau după măruntaiele animalelor sacrificate.

Astăzi se apelează la cel mai întunecat spiritism, cu toate că nu se poate primi o indicaţie sigură cu privire la prezent şi la viitor, la vrăjitorie.

Dumnezeu nu i-a lăsat pe oameni în beznă. Singurele indicaţii sigure cu privire la prezent şi la viitor ne sunt date în cartea Celui ce stă deaspura tuturor lucrurilor şi care cunoaşte sfârşitul înaintea începutului. Această carte este Biblia, cuvântul lui Dumnezeu.

Ce altă carte, în afară de Biblie, cartea inspirată de Dumnezeu, ar putea să ne dea o indicaţie sigură în vremuri confuze? Ce privilegiu că trăim într-o ţară, în care putem să posed o astfel de carte, şi mai ales ce fericire de a primi cu credinţă Cuvântul lui Dumnezeu! Să căutăm în carea Domnului şi să citim!

© Sămânţa Bună

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button