BisericaRugaciune

Asia Bibi a scris o carte în închisoare

Asia Bibi, o femeie creştină închisă în luna iunie 2009, sub acuzaţia de blasfemie, a fost condamnată la spânzurătoare în luna noiembrie 2010. Asia, mamă a doi copii, din provincia Punjab, Pakistan, trebuia de asemenea, să plătească o amendă care consta într-o sumă foare mare de bani – echivalent cu salariul unui muncitor din Pakistan pe 2 ani si jumătate.
Potrivit celor mai noi informaţii, Asia Bibi se află încă în aşteptarea recursului făcut într-o închisoare fără ferestre în Sheikhupura.
Cu ajutorul unei jurnaliste, Asia Bibi a reuşit să scoată fiind încă în închisoare o carte intitulată “Blasfemie”. Fiind mai mult decât un martor, cartea prezintă evenimentele prin care a trecut autoarea Asia Bibi, dar totodată este şi un strigăt de ajutor în atenţia comuniţăţii internaţionale deoarece se confruntă cu o justiţie islamică nedreaptă care a încălcat cele mai importande drepturi ale omului.

Noua carte scrisă de Asia Bibi, este publicată în ţări precum: Franţa, Italia, Marea Britanie şi Germania. Potrivit AFP, lege blasfemiei există în Pakistan din 1986, ea fiind promulgată de generalul Zia Ul-Haq.

Rugaţi-vă pentru:

  • răspândirea cât mai repede a cărtii scrise de Asia Bibi;
  • Comunităţile internaţionale să ia atitudine cât mai repede asupra acestui caz;
  • Statul Pakistanez să nu mai încalce drepturile fundamentale ale omului.

Silviu Firulete

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button