Meditatii

Calea cea bună

“Uitaţi-vă şi întrebaţi… care este calea cea bună: umblaţi pe ea şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre!” (Ieremia 6:16)

“Toate drumurile duc la Roma” se spune de multe ori, sau mai bine zis, se spunea odată, însă nu toate drumurile duc în cer. Numai un drum duce într-acolo; el este o Persoană: Isus Hristos. Mântuitorul a spus: “Eu sunt calea… Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6). Apostolul Petru a spus: “În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer nici un alt nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mantuiţi” (Faptele Apostolilor 4:12).
Apostolul Pavel a mărturisit că “este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Însuşi, ca preţ de răscumpărare pentru toţi” (1 Timotei 2:5-6). Orice altă cale, în afară de cea arătată de Biblie, este o cale a pierzării. Calea faptelor bune, de pildă, nu este calea mântuirii, “căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă… Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni” (Efeseni 2:8-9). Faptele bune sunt urmarea credinţei în Mântuitorul.

Sfânta Scriptură nu recunoaşte altă cale decât pe Isus Hristos. Să nu zăbovim, ci să ne apropiem de Dumnezeu pe calea unică propusă de El în Cuvântul Său! Aceasta e calea cea bună!

Sămânţa Bună – România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button