Articole

Seminar de ucenicie prin sport

Charity Cup România, organizează în perioada 16-19 Iunie 2011 un seminar de Ucenicie prin sport. Seminarul va avea loc în localitatea Vâlcelele Bune, judetul Hunedoara, la aproximativ 10 km de oraşele Călan şi Haţeg.

Deşi în ţara noastră puţine biserici se folosesc de sport pentru a evangheliza, a uceniciza şi a remodela caracterul, noi dorim să promovăm acest fel de lucrare şi urmărim ca prin acest seminar să atingem persoanele care doresc să lucreze folosindu-se de sport.

Cine este Charity Cup ?

Detroit 1997 este data şi locul naşterii organizaţiei sub forma unui turneu de fotbal pentru românii emigranţi, cu scopul strângerii de fonduri. În 2001 are loc prima misiune de vara Charity Cup în Republica Moldova şi România, iar în 2004 se dă startul primului campionat de fotbal creştin din România şi prima misiune de vară în Mexic. În anul 2006 are loc prima misiune în Honduras, primul campionat naţional creştin de fotbal şi înfiinţarea Clubului Sportiv de fotbal Navobi ca şi misiune Charity Cup. Primul turneu internaţional de fotbal are loc la Linz (Austria) în anul 2010.

Charity Cup are ca viziune să servească Biserica, aprinzând pasiunea de a sluji, echipând pentru a sluji şi creând oportunităţi de a sluji pentru Gloria lui Dumnezeu.

Charity Cup serveşte scopului bisericilor prin:

  • Trezirea uriaşului: conectând comunităţile, comunicare relevantă şi închinare în Duh şi adevăr.
  • Investind în oameni: învăţare, antrenare, mentorare.
  • Lărgirea Împărăţiei: evanghelizare, compasiune pentru cei în nevoi, dezvoltare de misiuni prin sport, arte şi tehnologie (media) şi susţinere misionari.

Experienţa Charity Cup

  • Campionate sportive creştine: 5 oraşe în SUA(fotbal, baschet, volei) şi 1 turneu naţional fotbal, 5 oraşe în România (fotbal şi volei) şi 1 turneu naţional fotbal, 1 turneu international Linz.
  • Misiuni de vară: 10 ani de misiune în Republica Moldova şi 6 ani de misiune în Honduras, prin sport, echipe medicale, lecţii biblice pentru copii, proiecte asistenţă socială.
  • Misiuni permanente: Girls of God, proiect ucenicizare fete, Orphans 360, lucrare cu orfanii în Republica Moldova, Club Sportiv Navobi (Iaşi şi Alba Iulia) vizând mediul sportului de performanţă.

Date despre vorbitori:

Invitaţi să vorbească: Alin Jivan şi Adi Ambrosie

Alin Jivan (Bucureşti)

Fostul gimnast Alin Jivan a fost unul din marii gimnaşti ai României. Este vicecampion european în anul 2005, medaliat cu bronz la mondialele din 2006 şi fost component al lotului naţional de gimnastică. A renunţat la cariera de sportiv în Aprile 2011, devenind instructor de gimnastică la clubul sportiv al Armatei Steaua şi sergent în cadrulul MAPN-ului. Are 27 de ani şi este căsătorit cu Florina.

Adi Ambrosie (Iaşi)

Are 42 de ani, este căsătorit cu Mihaela şi are 2 copii, Robert Emanuel si Elissa Ana Maria. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie, secţia Educaţie Fizică Iaşi (1994) şi Facultatea de Teologie Emanuel Oradea (2005).

A fost jucător de fotbal la Politehnica Iaşi (1975-1998), actualmente este profesor de educaţie fizică la Colegiul Richard Wurmbrand Iaşi (1995), preşedinte Organizaţia Charity Cup Europa (2001), pastor Biserica Eclesia Iaşi (2002), fondator şi preşedinte Clubul Sportiv Navobi Iaşi (2006) şi membru fondator ACSMU Politehnica Iaşi (2010).

Teme dezbătute la seminarul de ucenicie prin sport.

Vor fi dezbătute. Dintre ele amintim:

  • Sportul şi impactul Spiritual
  • Cum să organizezi un campionat sportiv creştin
  • Modul în care un sportiv trebuie să trăiască, să se poarte, să reacţioneze, să se comporte, să gândească, astfel încât să nu se conformeze anturajului, dar nici să devină formal, legalist, obtuz, irelevant pentru colegi.

Taxa de participare: este de 180 de lei. În aceşti bani sunt incluse cazarea, mâncarea, închirierea terenurilor şi materialele necesare pentru desfăşurarea activităţii.

Înscrierile se fac până în data de 10 iunie 2011 în limita locurilor disponible (25 de locuri).

Dacă mai sunt locuri disponibile, cei care se vor înscrie după această data, vor plăti 200 de lei.

Pentru înscriere va trebui să completaţi formularul electronic. Fomularul electronic îl deschideţi dând click AICI!

Plata taxei de participare.

După ce veţi trimite formularul de participare, va trebui ca în termen de 3 zile lucrătoare (luni-sâmbătă) să depuneţi un avans de 50 de lei. Plata avansului se va face la Banca Comerciala Română, în contul RO88RNCB0318037687320001, pe numele titularului Lupean Alin Florin. La explicaţii, treceţi donaţie din partea lui… (treceţi numele dumneavoastră).

Locaţia unde se va desfăşura seminarul

Seminarul va avea loc la Asociaţia misiunea ”Viaţa în Isus Hristos”, Loc. Vâlcelele Bune,
Nr. 116, Cod 337128, Jud. Hunedoar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail [email protected] sau la numerele de telefon:; 0742775980 – Florin Lupean; 0729876706 – Silviu Miron; 0742004145 – Gabi Popa.

Parteneri Media

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button