StiriTabere

Răscumpăraţi Vremea, a II-a Ediţie

Anul acesta, Dumnezeu m-a cercetat pe mine, mult legat de timpul meu pe pământ ca și un creștin. Timpul nostru poate lucra pentru ceva care va aduce roadă în Împărăția lui Dumnezeu sau putem să pierdem timp cu nimicuri, care în final, nu au nici o valoare eternă. Cuvântul lui Dumnezeu e clar și ne spune în Efeseni 5:16 “Răscumpărați vremea, căci zilele sunt rele“.
SCOPUL acestei întâlniri speciale este să adune tinerii din orice biserică sau confesiune pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu în acest an.

OBIECTIVELE pe care Dumnezeu ni le-a pus în inimă pentru aceste 3 zile:

Să legăm relați unii cu alții astfel fiind o mai mare putere și influență pentru a duce Evanghelia la cât mai muți tineri din jurul nostru.

Să ne distrăm prin activități diverse sportive și recreiere (fotbal, volei și ping-pong).

Să ne închinăm cu o inimă curată înaintea Dumnezeului nostru cel viu prin cântări, cuvânt, și însprirați de mărturii a unor vieți transformate de Isus Hristos.

Dorim mult să vă rugați pentru acest eveniment pentru ca Dumnezeu să fie prezent și să aducă o trezire reală în această generație care cred din toată inima că va putea schimba lumea pentru Hristos dacă lăsăm ca El să trăiască din plin în noi. Vă așteptăm cu drag și duceți vestea mai departe.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 17, 18, 19 iunie 2011 pe stadiounul din Ghiroda, lângă Timişoara. Vor fi activităţi într-un cort imens şi activităţi în aer liber, competiţii sportive (fotbal, volei, ping-pong) şi altele (remy, şah, badminton etc.).

Venim şi cu câteva trupe speciale foarte importante: Decean, Deo Gloria şi altele

Preturile:

  • 30 lei/persoană taxă de participare pentru tot evenimentul (pentru competitiile sportive, concert, apa si hot-dog), sau
  • 10 lei/persoană pentru o singura zi de participare, sau
  • 5 lei/persoană pentru acces la unul din concertele evenimentului.

Pentru înscrieri, click AICI

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button