Editoriale

In ultima clipa

„Astazi , daca auziti glasul Lui , nu va impietriti inimile!!” Evrei 4.7

In 10 Septembrie 2001, evanghelistul Bill Fay se afla intr-un avion al American Airlines. De pe locul sau observa o stewardesa, care incerca sa sparga un bloc de gheata cu ajutorul unei sticle de vin. Deoarece Fay se temea ca respectiva actiune va putea avea ca urmare raniri grave, se ridica de pe locul lui, pentru a-i spune stewardesei teama sa. Femeia a ramas miscata ca un strain isi face griji pentru bunastarea ei. Au intrat in discutie si Fay i-a inmanat stewardesei un pliant cu continutul evanghelistic.
Putin mai tarziu a venit la locul pe care sedea Bill si l-a intrebat: ,,Primesc pentru a sasea oara un astfel de pliant. Ce doreste DUMNEZEU de la mine??” – „Viata Dumneavoastra”, a raspuns Bill Fay. Cateva minute mai tarziu, ea si-a predat Domnului Isus viata si l-a primit in credinta ca Domn si Salvator personal.
A doua zi, acelasi avion al American Airlines a fost condus de o mana terorista in unul din turnuril World Trade Center. Pe lista celor morti s-a gasit si numele acelei stewardese. Marti, 11 septembrie, numai cateva ore a duat intoarcerea ei la Dumnezeu, ea a intrat in slava vesnica a Salvatorului ei. Nimeni nu stie ce aduce ziua urmatoare. Ziua de maine nu este in mainile noastre. Cand Dumnezeu ne cheama, nu exista alt moment mai potrivit pentru a raspunde, decat ACUM, momentul actual.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button