Articole

12.12.2012: Ziua globală a închinării (ZGI)

12.12.2012Ziua Globală a Închinării este o chemare pentru unitate, o mişcare de închinare globală să vedem Numele lui Isus Hristos ridicat de-a lungul pământului. Este o zi care va uni multe denominaţiuni în Trupul lui Hristos, în timp ce îmbrăţişăm şi celebrăm diferenţele în exprimarea dragostei pentru Isus Hristos. Precum venirea unui nou an, pentru o ora (7 – 8 p.m. unde te afli acum), un val de adorare şi închinare de-a lungul naţiunilor se unesc azi ca un singur trup. Utilizând cele 24 de zone ale timpului (fus orar), suntem de aceeaşi părere şi ne vom alătura celor 24 de batrâni, despre care se vorbeşte în Apocalipsa 4, care deja I se închină lui Isus în faţa tronului: Apocalipsa 4: 10-11 “Cei douăzeci şi patru de bătrâni cădeau înaintea Celui ce şedea pe scaunul de domnie şi se închinau Celui ce este viu în vecii vecilor, îşi aruncau cununile înaintea scaunului de domnie şi ziceau: <<Vrednic eşti, Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava, cinstea şi puterea, căci Tu ai făcut toate lucrurile şi prin voia Ta stau în fiinţă şi au fost făcute!>>”.

Focalizarea  închinării:

Această zi este focalizată pe o singură privire insistentă asupra frumuseţii lui Dumnezeu, exprimarea gratitudinii şi dragostei pentru El şi declararea atributelor Lui, a bunătăţii Lui în vieţile noastre, în familii, în comunităţi şi în naţiuni. Noi nu vom cere sau solicita ceva de la Dumnezeu în acest timp. Puritatea misiunii este dublă: 1) Să-L iubim şi să ne închinăm Domnului nostru Isus Hristos şi 2) Să ne iubim unii pe alţii – să creştem în dragoste, onorare şi apreciere pentru Trupul lui Hristos.

Ce spun oamenii ?

Dr. Jack Hayford – “Cred că este nevoie de o trezire proaspătă şi adevărată a puterii închinării şi a ce este eliberat. Dumnezeu lucrează într-o atmosferă de închinare. Când venim, Tatăl nostru care este în ceruri, Sfânt fie Numele Său, Împărăţia Sa se revarsă în afară – El va reveni.”

Eunice Barruel – “Închinarea este  lucrul pentru care am fost creaţi. Cu adevărat!”

Tradus pentru Total Schimbat de Urde Andreea Denisa

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button