Editoriale

Prietenia

Cineva a definit prietenia astfel: ,,Un prieten este o persoana care se apropie atunci cand toti te parasesc. “Aceasta este intr-adevar prietenia. Pitagora, filozoful grec, a spus: ,,Prietenia e un suflet in doua trupuri.’’ Asa a fost prietenia dintre David si Ionatan. Asa este prietenia Mantuitorului fata de ai Sai.

Cand Jan Hus din Boemia a fost dus spre locul de martiraj pentru credinta sa in Isus, un prieten de-al sau a iesit din multime si l-a incurajat. Acest lucru l-a costat viata. Hus a declarat  inainte de a muri ca numai el stia valoarea cuvintelor prietenului sau. Adevarata prietenie este determinata de telul urmarit. Prietenii stau umar la umar si privesc catre un tel comun. Unii au prieteni la placeri, iar altii la intristari. Cel mai bun prieten este insa acela care si la bine, si la rau este alaturi de tine. Alt prieten mai bun ca Isus Hristos nu exista. El Si-a dat viata pe cruce, ca tu sa primesti viata vesnica. Vrei Sa-l accepti ca pe cel mai bun Prieten al tau, cititorule?

,,Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El…’’  Psalmul 25.14

Sămânţa Bună – Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button