Recenzii CarteStiri

Viaţa – un cântec de laudă

Viata un cantec de lauda.inddDin toate timpurile închinarea înaintea lui Dumnezeu prin laudă a fost un lucru important şi o jertfă de un miros plăcut înaintea Lui. Privind în Vechiul Testament, vom observa deseori efectul cântării de laudă la adresa lui Dumnezeu.

Toni Berbece, autorul cărţii „Viaţa – un cântec de laudă” înplineşte pasiunea pentru Scriptură în lucrarea pe care o face pentru lărgirea Ȋmpărăţiei lui Dumnezeu. Toni este absolventul Şcolii de muzică Nr. 1 din Bucureşti şi absolventul Institutului Teologic Penticostal (promoţia 2005-2006). Ȋn anul 2006 a înfiinţat grupul Profides, alături de care slujeşte prin muzică. Este căsătorit cu Gabriela şi are doi băieţi, Alessio şi Matias.

Pasiune, jertfă şi dedicare: iată câteva cuvinte care descriu autorul acestei cărţi, din inima căruia curg laude fierbinţi la adresa lui Dumnezeu. Prin relatarea experienţelor personale şi a adevărurilor biblice, Toni marchează principiile de bază ale închinării creştinului din secolul XXI” – Miki Stancu, Cristocentric.

Cartea este disponibilă şi poate fi schiziţionată la un preţ de numai 17.00 Ron, de pe site-ul librăriei SRB, www.sbro.ro.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button