Meditatii

Puterea Rugăciunii

În timpul ocupaţiei Etiopiei de către italieni, mesagerii Domnului, care vesteau Evanghelia acolo, au fost internaţi într-un lagăr în mijlocul pădurii. În acest timp, un copil s-a îmbolnăvit de apendicită acută, care necesita o operaţie urgent. Deoarece nu existau instrumente chirurgicale, slujitorii lui Dumnezeu s-au pus pe genunchi şi i-au cerut stăruitor lui Dumnezeu ajutor. În timp ce erau pe genunchi, au auzit un avion învârtindu-se deasupra lagărului, care a aruncat o hârtie cu următorul conţinut: “Este printre voi doamna X, care a discutat în tren în drum spre Etiopia cu un tânăr Italian? Ea i-a istorisit atunci despre Hristos. Dacă această doamnă este aici, întocmiţi o listă cu tot ce aveţi nevoie.” Imediat, avionul a aterizat, a luat răspunsul, iar după scurt timp s-a întors şi a lăsat cu ajutorul unei paraşute un pachet, care conţinea tot ce este necesar pentru o operaţie. Aceasta a putut fi realizată cu success.

Aceeaşi slujitoare a Domnului a fost întrebată odată de guvernatorul din Etiopia, dacă crede într-adevăr istorisirea despre Daniel, aşa cum este scrisă în Biblie. La răspunsul ei afirmativ, el i-a spus: “Unul dintre lei mei are o rană la un picior, care trebuie bandajată. Dacă credeţi că Dumnezeu vă poate ocroti, atunci faceţi-mi acest serviciu.” Ea dorea mult să arate că Dumnezeu ascultă rugăciunile credinţei. S-a dus acasă, a căzut pe genunchi şi L-a rugat pe Domnul să-I arate voia Lui şi să o ocrotească.

Apoi a intrat fără teamă în cuşca leului, a bandajat laba rănită a leului şi a ieşit afară nevătămată. Astfel, guvernatorul păgân a fost martor ocular al puterii lui Dumnezeu.

Sămânţa Bună – GBV – România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button