Stiri

Azi Gramma.Ro te face fericit – Nu rata ocazia

Libraria gramma.ro organizeaza astazi, 12 aprilie 2011, ziua bucuriei, ziua in care orice comanda data pe site-ul librariei (www.gramma.ro) va fi onorata fara sa i se perceapa taxe de transport.

Astfel, pe 12 aprilie 2011 poti sa alegi de pe gramma.ro produsele care crezi ca iti lipseau (carti, CD-uri cu muzica crestina, Biblii sau cadouri cu tema crestina) si sa le primesti fara sa platesti nici un leu pentru taxele de transportpana la tine (oriunde te-ai afla in Romania).

Ziua bucuriei cuprinde 24 de ore in care transportul prin posta romana este gratuit. Dupa expirarea celor 24 de ore, libraria gramma.ro revine la taxa de transport normala (8 RON).

De asemenea, libraria gramma.ro va invita sa alegeti si din pachetele de carti aflate la reducere! Detalii aici


Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button