Adolescenti

Viaţa Adolescenţilor-De ce ?

Întrebare: De ce sunt fetele atat de ciudate?

Răspuns: V-aţi întrebat vreodată, voi, băieţii, de ce chicotesc fetele mai tot timpul? Sau de ce plând, chiar si atunci când sunt fericite? De ce nu reusesti să o faci pe o fată să îti acorde atentie, iar atunci când o face, de ce nu mai poţi scapa de ea? Dacă nu ai observat până acum, fetele sunt diferite de băieti….şi nu vorbim aici doar de aspectul fizic. Ele sunt mai receptive la sentimentele care le încearcă decât băieţii. De aceea, după cină, ele vor vorbi mai mult despre atmosfera din restaurant decât despre ce fel de pizza ai comandat. Fetele sunt uneori mai romantice decât băieţii. Ele apreciază şi reacţionează la ,,lucrurile mărunte”, cum ar fi felicitările, florile, gesturile cu tâlc sau chiar tonul vocii tale. Nu te simţi frustrat de comportament sau de reacţiile pe care nu le înţelegi, mai bine fii fericit! Fii bucuros că sunteti diferiţi! Diferenţele pot fi uneori chiar un compliment la adresa felului în care ai fost tu plăsmuit….

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. e normal ceea ce sa spus mai sus…in plus se spune ca fetele gendesc cu partea stanga a creerului pe cand barbatii gandesc cu partea dreapta…la fel barbatii sunt concentrati pe lucrurile materiale,actiune si altele….pe cand fetele sunt mult mai receptive la detalii,atmosfera si tot ce partea masculina omite….si amandoi formeaza un singura persoana….ex:cand intra un cuplu intrun grup…in acelasi timp fac cunostinta cu toti membrii grupului,daca intrebi baiatul cate nume a retinut o sa fii dezamagit ca nu o sa tina m inte…dar daca intrbei fata 90 la suta o sati spuna….(scuze tuturor care nu apreciaza ce am spus)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button