ConferinteStiri

Conferința Parteneri în Misiune 2011

Membrii consorțiului Parteneri în Misiune România (PIM) au convenit să își unească eforturile în vederea dezvoltării unei mișcări naționale de misiune, având în vedere extinderea Împărăției lui Dumnezeu în țară și peste hotare.

Parteneri in Misiune va îndeplini rolul de promotor al unei mișcări naționale de misiune în România, slujind într-un mod eficient trupul lui Cristos, motivându-l și mobilizându-l pentru misiune.

Membrii  PIM sunt următorii:  Agenția Kairos, Alege Viața, Alfa Omega TV, Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor, AMI, Evanghelia Fără Frontiere, Greater European Mission, Lumina Lumii, Misiunea  Speranța, Misiunea Mondială Unită, Misiune Transculturală și Ucenicie, OCI România, Operation Mobilization România, Promission, Societatea Internațională Misionară Baptistă, Asociația OCI, Source of Light, Student Volunteer Movement 2, Tineri Pentru Misiune, Wycliffe România.

În zona centrală, PIM își propune să promoveze și să organizeze evenimente de misiune transculturală pe termen scurt și evanghelizare în România, în care tineri din diferite biserici și organizații pot participa pe bază de voluntariat. În vara 2011 diverse organizații și biserici vor propune inițiative pe perioadă de o săptămână – 2 luni, în care tinerii din zona central se pot înscrie și participa.

Aceste proiecte se vor prezenta în două  conferințe de misiune care vor avea loc în Brașov, în data de 2 Aprilie și la Sibiu în data de 9 Aprilie.

Ne dorim ca proiectele care se vor desfășura în vara 2011 să motiveze tinerii la misiune, evanghelizare, să îi ajute în cunoașterea și dezvoltarea darurilor pe care le au, să promoveze sentimentul de unitate în trupul lui Hristos prin colaborarea cu tineri din diferite biserici, de diferite confersiuni, să fie motivați să se gândească la posibile inițiative pe plan local cu scop evanghelistic.

Mai multe detalii gasiti Aici

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button