EvenimenteStiri

Sensibilă într-o lume Insensibilă

În data de 25 Martie 2011, sunteţi învitaţi la întâlnirea cu adolescentele din Suceava, tema principală a dezbaterei având drept motto “Sensibilă într-o lume însensibilă”, care încearcă să valorifice caliţăţile unei tinere adolescente, drumul care îl are de urmat în viaţă, şi nu în ultimul rând cultivarea sensibilităţii în relaţia cu Dumnezeu şi cu cei din jur.

“Dumnezeu ţi-a aşezat cu grijă sufletul în trup… a vrut să exişti, să ai grijă de tine şi de ceilalţi. Apoi ţi-a croit un drum pe care să păşeşti… un drum adesea plin de provocări, de întrebări care par să rămână fără răspuns… un drum pe care ai nevoie de răbdare, de autocontrol şi de curaj. Iar în această călătorie eşti chemată să-ţi cultivi sensibilitatea fată de ceilalţi şi faţă de Dumnezeu, singurul care te poate ajuta să păstrezi o legătură vie cu cerul, într-o lume tot mai înstrăinată de El”.

Principalele subiecte de dezbatere vor fi:

  • Sensibilă în relaţia cu Dumnezeu
  • Sensibilă în relaţia cu ceilalţi

Invitat special la acest Eveniment: Dana Lefter

Întâlnirea va avea loc la Biserica Betel Rădăuţi, Str. Mărţişorului, Nr. 15, Suceava

Intrarea este liberă, iar programul va începe la ora 18:00

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button