ExterneStiri

Crestin afgan eliberat din inchisoare

După intense presiuni diplomatice, autorităţile l-au eliberat pe Said Musa, 46 de ani, un convertit de la islam la crestinism, care a fost închis in mai 2010 privind taxele de apostazie. Data de eliberare al afganului Said nu a fost clar de la ultimul raport, dar se ştie că el a părăsit ţara pe 21 februarie. Said a scris o serie de scrisori de la celula sa. În ultima scrisoare, datată 13 februarie, el a dezvăluit că reprezentanţii ai ambasadelor din Kabul l-au vizitat şi i-au oferit azil.. El a fost pe urma luat si mutat in alta camera unde trei ofiteri afgani au incercat sa-l convinga sa renunte la credinta sa, promitandu-i ca va fi eliberat in termen de 24 ore in caz de s-ar fi conformat. Said, totusi, a ramas ferm in credinta sa: “Eu sunt un slujitor a lui Isus Hristos. Ei m-au. impins de mult şi de mult. Am refuzat cererile lor.”

Detalii cu privire la eliberarea lui Said au rămas confidenţiale în scopul de a proteja el şi familia lui, care relatărilor rămân încă în pericol.

Slavă Domnului pentru eliberarea lui Said!Rugaţi-vă,Domnul va reconecta  pe Said cu familia lui.Rugaţi-vă ca el şi familia sa poata continua să privească la Hristos ca lor furnizor, gardian şi Mântuitor.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button