După operaţia la coloana vertebrală, Ema Repede se simte mai bine

8
228

Dumnezeu face şi astăzi minuni, ştiai acest lucru ?
La o zi numai după operaţie, Emma Repede îsi poate mişca mâinile şi picioarele.
Cristi Repede ne spune: “Astăzi, 9 Martie, dupa 6 zile de stat pe spate în pat, Emma s-a ridicat şi a mers în picioare (ajutată de asistentă)… slăvim pe Domnul pentru aceasta! Acum nu o mai interesează durerea care încă o mai simte dupa operaţie, pentru că a umblat pe picioarele ei… credem într-o vindecare şi recuperare rapidă şi totodată să nu apară alte complicaţii!
Rugăciunea a dat roade şi Domnul s-a îndurat de noi, să ne rugam în continuare ca durerile ei să scada şi să fie tot mai rare… toată slavă fie a Lui, care este Yehova Rafa ( Cel care vindecă )”

Dumnezeu să va binecuvinteze pe toţi cei care aţi susţinut-o  şi încă o susţineţi pe Ema!!!

8 COMENTARII

  1. Da, Dumnezeu face minuni slava Lui! ma bucur sa aud vestea ca e mai bine. Vreau sa spun ca in fam mea am vazut minunile lui Dumnezeu ,rugaciunea are putere o rugaciune sincera Dumnezeu o asculta. Se implinesc 2 ani de cand si eu ca mama am primit vestea ca fica mea e vindecata.Toata slava i se cuvine Domnului. Ema Dumnezeu sa te binecuvinteze cu sanatate si ce stie El ca ai nevoie, ne rugam ptr tine. Cine vrea sa citeasca marturia cum Dumnezeu a lucrat in viata ficei mele o gasiti aici http://silvialumeadulciurilo-elida.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.