SocialStiri

Episcopul Otis Clark este cel mai vârstnic evanghelist din lume

Episcopul Otis Clark este pastorul care a călătorit cel mai mult în lume ca predicator al Evangheliei.
Născut în anul 1903 în Oklahoma, s-a convertit la doar 19 ani, în 1922 în urma acțiunilor organizate de Salvation Army. La vremea aceea tânărul era arestat, acuzat ca traficant de whiskey, în timpul prohibiției. Își aduce aminte că predicatorul i-a spus să „devină creștin, să nu mai vândă lichior, să înceteze acel stil de viață și să treacă de partea lui Dumnezeu.” Ieșit din pușcărie, Clark s-a convertit și a rămas creștin până azi, 89 de ani mai târziu. Din 1946 a fost hirotonit ca pastor și evanghelist.
Predicarea Evangheliei este activitatea centrală a lui Clark. Acum are 108 ani și un profil de invidiat: nu ia medicamente, nu are aparat auditiv și nu are nevoie de baston. Are dantura originală, poartă ochelari doar când citește, nu bea și nu fumează. „Dacă ești de partea lui Dumnezeu, atunci ești de partea cea bună”, spune pastorul care creditează longevitatea și sănătatea sa numai credinței în Dumnezeu.
Clark predică săptămânal și păstorește ca episcop 250 de biserici nedenominaționale afiliate la Life Enrichment Holiness Mission. În iulie 2011 intenționează să țină o evanghelizare în Jamaica.

Stire preluata de pe site-ul www.semneletimpului.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button