DevotionaleRugaciune

Jaerock Lee vorbeşte despre cât de mult ar trebui să ne rugăm

Dr. Jaerorck Lee, pastor al faimoasei Biserici coreene „Manmin”, a explicat cât  de mult trebuie să se roage pastorii şi slujitorii. El a notat că puterea rugăciunii este foarte importantă pentru o biserică modernă, deoarece azi mulţi credincioşi au încetat să se încreadă în El în vieţile lor.

„Când am deschis biserica noastră, foarte puţini oameni o frecventau. În acea vreme studiam, de asemenea, la seminar”, a spus pastorul. „În fiecare zi, de obicei, mă rugam timp de cinci sau şase ore. Chiar şi când eram ocupat, încercam să mă rog în acelaşi timp. Pentru pastori şi slujitori este important să se roage mai mult de cinci ore. Cineva poate spune că el nu are timp pentru asta. Dar voi răspunde că slujitorii ar trebui să se roage cel puţin trei ore. Membrii bisericii ar trebui să se roage două ore pentru a primi putere de a se elibera de păcate şi binecuvântări din partea lui Dumnezeu.”

Dr. Lee a sfătuit să se înceapă rugăciunea cu pocăinţă pentru păcate şi neascultare. „La început, ar trebui să distrugem toate barierele”, a notat dumnealui. „Apoi ar trebui să mulţumim lui Dumnezeu pentru mila şi darurile Sale, iar abia apoi să ne rugăm pentru Împărăţia lui Dumnezeu, pentru oamenii nemântuiţi, biserici, pastori, slujitori şi familia noastră. Este scris în Biblie. Dumnezeu ne binecuvântează când ne rugăm aşa. Înainte de rugăciune, ar trebui să Îl slăvim pe Dumnezeu, pentru a deschide uşile Împărăţiei lui Dumnezeu.”

Slujitorul a mărturisit că el petrece mult timp în singurătate de rugăciune şi se roagă pentru oamenii nemântuiţi, pentru biserică şi pentru predicarea Evangheliei. “În general, vorbesc cu Dumnezeu şi Îi cer călăuzire şi sfat. Vreau să fiu în voia Sa şi să fiu deschis cu El. Uneori Dumnezeu chiar îmi revelează ce se va întâmpla în politica lumii.”

Christian Telegraph

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button