EvenimenteStiri

Eveniment “Alege Viata” – Sibiu

Familii care se destrama, cupluri care la cel mai mic obstacol dau inapoi, dragoste numai de vreme buna, respect si incredere atata timp cat si celalalt ni le acorda, in orice relatie- acesta este contextul in care ne aflam, daca indraznim sa ne uitam in jur.

Ducem lipsa de modele de urmat, ducem lipsa de exemple pozitive in toate. De oameni adevarati, in carne si oase, care fac parte din aceeasi realitate ca a noastra, avem nevoie pentru a imprumuta comportamente biblice, crestinesti, pentru a le imprumuta si pentru a ni le insusi, pentru binele celorlalti, al nostru, pentru cinstirea Numelui pe care Il slujim.

Ca si multe alte lucruri, si definitia dragostei este ideala. Dragostea este ideala doar in definitie, in cazul oamenilor. Dar trebuie mereu sa tindem spre ea.
Vrem sa fim noi insine aceste exemple de care vorbeam mai sus, pentru cei din jurul nostru: noi, care cunoastem si avem parte de Dragostea intruchipata in Domnul Isus.

Avand in vedere toate aceste lucruri, Alege Viata Sibiu organizeaza o seara de film pentru studenti. Fireproof, un film care da exemplu! Fireproof, un film care are in centru dragostea si lupta pentru ea, atunci cand oamenii o credeau pierduta.

Am dori sprijin in rugaciune pentru aceasta seara, pentru ca tinerii sa inteleaga mesajul si sa fie motivati pentru a-si dori sa lupte pentru dragoste, sa lupte pentru buna si frumoasa vietuire in doi. Am dori ca ei sa afle si sa inteleaga Dragostea lui Dumnezeu pentru om si sa fie atrasi sa lupte si pentru relatia lor cu Dumnezeu.

Daca aveti prieteni sau cunostinte carora credeti ca le-ar prinde bine un astfel de exemplu, am fi bucurosi sa ii anuntati si, poate, sa ii insotiti, iar apoi, dupa vizionarea filmului, sa le fiti alaturi in luptele lor si sa ii ajutati in crearea/ mentinerea relatiei lor cu Dumnezeu.

Mentionand inca o data ca aceasta seara le este dedicate si lor, celor din afara Bisericilor Evanghelice, va multumim pentru sprijin si pentru suport!

Acest eveniment va avea loc în ziua de Miercuri, 9 martie 2011, în Sala A34 de la etajul 1 din Facultatea de Litere, la orele 19:00, Sibiu.

În şi din Dragoste,
Alege Viata

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button