Rabinii ne spun că Mesia va veni în curând

0
314

Mai mulți rabini cu influență, spun că revoltele din lumea arabă sunt semnale ale războiului dintre Gog și Magog, și un semnal că venirea lui Mesia va fi foarte curând.

Rabinul Yehuda Michel Lefkowitz, descrie într-un articolul la Ynet News că “Dumnezeu este cel care permite acest haos în scopul de a întoarce oamenii la el.” Lefkowitz a spus că “Dumnezeu smerește orgoliul păcătos .. “

Rabinul Chaim Kanievsky, a vorbit recent despre progresul evenimentele tumultoase care au avut loc în Egipt, Libia, Tunisia, Iran şi în alte părți ale Orientul Mijlociu. “Oamenii au venit la mine şi mi-au spus că este vorba despre Gog si Magog. Nu putem știi cu exactitate, dar orice ar fi, este cert faptul Dumnezeu ne arată că Mesia va veni, şi noi ar trebui să ne pregătim pentru aceasta.

Prin urmare, sunt de acord cu rabinul Steinman – Războiul de Gog si Magog vine, Mesia vine, şi trebuie să fim pregătiţi și tari spiritual că revenirea Domnului se apropie. Acestea mi se pare suspect ca rabinul să vorbească de aceeși identitate a lui Mesia. Acesta este o bună discuție la care să se participe, și mai mult acum, profetii evrei ne-au spus că Mesia se va naște în Betleemul din Efrata, va învața mulțimile prin pilde, va face minuni, va suferi și va muri ca un sacrificiu pentru vina păcatelor noastre, și pe urmă se va ridica din nou și trupul lui nu va fi putrezii în mormânt. Și mai mult în Daniel capitolul 9 aflăm că Mesia va veni, va lua păcatele noastre, și va fi răstignit înainte ca al 2-lea templu din Ierusalim să fie distrus de către romani. Asta înseamnă că dacă Mesia nu a venit înainte de anul 70 d.H, el nu va veni niciodată.

Ştiu că dincolo de orice umbră de îndoială Mesia al nostru a venit, şi că El va reveni, posibil mai devreme decât ne gândim. Astăzi, suntem martorii la acest tip de revolte și fărădelege pe care Domnul Isus ne avertizat în Matei 24 şi Luca 21 că vor preceda întoarcerea lui. Mai mult decât atât, eu cred că suntem tot mai aproape de “Ziua Domnului”, evenimentele tumultoase despre care Ieremia le numeste “vremea de necaz pentru Iacov” (Ieremia 30:7 , ceea ce Isus a numit “Necazul cel mare” (Matei 24:21), şi ceea ce apostolul Ioan descrie în detaliu în cartea Apocalipsei.”

Sursa: StiriCrestine.Ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.