ExterneSocialStiri

Obama consideră căsătoriile tradiționale drept neconstituționale

Președintele SUA, Barack Obama, consideră că definiția uniunii între un bărbat și o femeie practic este contrară Constituției SUA, pentru că nu apără interesele homosexualilor.

Obama a încetat să sprijine legea federală privind protecția căsătoriei, care este definită prin uniunea dintre un bărbat și o femeie și care permite statelor să nu recunoască „căsătoriile” persoanelor de același sex, care au fost încheiate în alte state.

Deși inițial administrația Obama a susținut această lege, săptămâna aceasta, după o „cercetare amănunțită” a efectelor ei, Obama a decis că a venit vremea să declare „neconstituționalitatea sa în instanțele de judecată.”

În ultima declarație a Ministerului Justiției din SUA se confirmă că „Curtea Supremă deja a decis că, legile îndreptate împotriva drepturilor homosexualilor sunt neconstituționale, iar unele instanțe inferioare de judecată au declarat că, legea privind protecția căsătoriei este, la fel, neconstituțională.”

Ceva mai devreme Obama a declarat neconstituționalitatea legii privind protecția căsătoriei și a decis să o anuleze.

Cu referire la: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Si iata cum mergem toti spre autodistrugere!ma doare inimqa cand vad ca un asa zis „crestin” distruge toata fundatia tarii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button