Devotionale

Şapte motive greşite pentru care ieşi cu un băiat

#1- „El este frumos!”- Dă-i timp, nu va mai fi!

#2- „Are bani!” – Acest lucru poate (şi cu siguranţă) se va schimba! Iar banii nu pot cumpăra protecţia după care inima ta tânjeşte!

#3- „Sunt singură!” – Cumpără un câine, iar dacă chelălăie tot timpul îl poţi arunca afară!

#4- „Sunt plictisită!” – Ia-ţi un curs de zumba, actualizează-ţi contul Pinterest şi citeşte “ Jocurile  foamei”! „Dar, Perry, coşul de gunoi e luat afară mai mult decât mine”, ai spune. Ar trebui să îţi spun că acest lucru poate fi adevărat- dar singurul loc în care coşul este dus e groapa de gunoi. Şi..tu nu eşti gunoi, eşti fiică de Dumnezeu!

#5- „Îmi pare rău pentru el!” – Dacă ieşi cu el pentru motivul acesta, într-o zi îţi va părea rău de tine!

#6- „Prietenii mă presează!”- Ia-ţi un nou set de prieteni!

#7- „Îmbătrânesc şi opţiunile mele se epuizează!”- Deci ai de gând să te stabileşti definitiv? Acest lucru nu va fi frumos! Dă-I timp lui Dumnezeu…El ştie ceea ce face!

de Perry Noble

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

2 Comments

  1. Cred că şi tinerii băieţi ar trebui sfătuiţi în această privinţă… Cât despre domnişoarele care au iniţiat o prietenie mai specială cu un băiat din cauza unuia dintre motivele menţionate mai sus … Dacă ajungi să iubeşti pentru cineva pentru motive superficiale, crezi că vei găsi motive suficientă să îi rămâi alături şi la rău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button