ExterneStiri

O familie creștină din Pakistan a avut de suferit din cauza legii „blasfemiei”

Două femei creștine din Pakistan au fost bătute de mulțimea musulmanilor înfuriați, fiind învinuite pe nedrept de „blasfemie”. Până în prezent familia lor continuă să se ascundă din cauza atitudinii negative venită asupra lor nejustificat.

Zahira, una din femeile creștine care a fost bătută, a avut un conflict cu una din verișoarele ei, Amina, musulmană. Cu toate că seara femeile s-au împăcat, a doua zi, după plecarea soțului la serviciu, Amina a ieșit în plină stradă și a început să strige în gura mare cum că Zahira a spurcat numele proorocului Mohamed și a chemat pe cei din jur la răzbunare.

Imediat s-au adunat mulți musulmani revoltați și au scos femeia creștină, împreună cu mama ei în stradă și au început să le lovească cu violență. „Am vrut ca ea singură să recunoască hula,” a spus unul din liderii grupului musulman, pentru că „în Islam, niciun musulman nu are voie să arate bunăvoință față de un apropiat care a rostit cuvinte de hulă împotriva lui Mohamed.”

Sursa: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Cativa crestin din Romania care urmareste evenimentele din Pachistan sant alaturi de crestinii din Pachistan si ne rugam pt. ei,ca DOMNUL DUMNEZEU sa-i mangaie si sa le poarte de grija in fiecare moment si ne rugam si pt. vrasmasii lor sa capete mantuirea prin Isus cristos Domnul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button