BisericaRugaciune

Rugăciune pentru creştinii persecutaţi din Mauritania

Mauritania este una dintre cele mai sărace şi restrictive ţări ale lumii. Fiindcă în această ţară partidul religios-stat a făcut ca islamul să fie dominant de mai bine 1.000 de ani, libertatea religioasă este inexistentă.

Lovitura de stat din August 2008 a schimbat alegerea democratică a preşedintelui cu o guvernare militarizată. De aceea, difuzarea de materiale non-islamice este prohibită, iar evanghelizarea este complet interzisă. Pentru mauritani este interzisă intrarea în casele unor concetăţeni non-musulmani, iar toţi cei ce proclamă credinţa în Hristos sunt pedepsiţi cu moartea.

O credincioasă care l-a primit pe Domnul Isus a fost bătută de familia ei până aproape să fie ucisă şi apoi a fost ţinută legată timp de aproape şapte luni, după ce s-a întors la Domnul.

Credincioşii se întâlnesc numai în secret, iar Christopher Legget, un american care lucra într-o echipă ce distribuia ajutoare umanitare, a fost  omorât pe 23 iunie 2009 de către un grup islamist extremist, fiind acuzat că a încercat să convertească la creştinism un grup de musulmani.

Rugaţi-vă pentru:
–           prosperitate materială în Mauritania;
–           libertate pentru evanghelizare şi difuzarea literaturii creştine;
–           ocrotirea grupurilor de credincioşi care se întâlnesc în secret.

Sursa: Misiune.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button