ArticoleStiri

Pâinea noastră cea de toate zilele…

Pâinea noastră cea de toate zilele – un ajutor discret dar extrem de util pentru o viaţa consecventă de părtăşie cu Dumnezeu în rugăciune, meditaţie şi citire a Bibliei
Începe fiecare zi folosind Pâinea… şi gândurile tale vor fi mai aproape de Dumnezeu!

“Aceasta publicaţie nu este nici mare, nici atât de dichisită încât să atragă privirile. Dar este plină de substanţă pentru că ne îndreaptă toată atenţia spre Cuvântul lui Dumnezeu, spre Pâinea spirituală cea de toate zilele. Şi ne învaţă cum să ne hrănim sănătos din punct de vedere spiritual.”

Pâinea… este un periodic devoţional publicat la Editura Noua Speranţă. Apare o dată la trei luni şi un abonament pe un an (Februarie 2011-Ianuarie 2012) costă 14 lei. Fiecare pagină conţine:
• un text de citit din Biblie şi un verset de aur
• un articol scurt dar plin de substanţă şi o cugetare
• un plan de citire a Bibliei într-un an
Dacă vrei să citesti pagina zilei de azi… să afli detalii suplimentare… să te abonezi… click aici!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button