Recenzii CarteStiri

Carte – Familia sub stare de asediu

Familia sub stare de asediu: Casatorie – Divort – Recasatorire

Si oare ce alt titlu ar fi fost mai potrivit pentru cartea de fata decat cel care i-a fost dat: Familia sub stare de asediu! Nu numai o situatie de criza, nu doar o „stare de necesitate” sau o „stare de urgenta”, ci chiar o „stare de asediu”, deoarece asa cum o demonstreaza realitatea oglindita in acest mesaj al pastorului evanghelic Cornel Avram, toti virusii Infernului si toti microbii nelegiuirii ataca brutal si fara zabava „celula de baza” a societatii umane. Toate fortele Iadului s-au incolonat intr-un mars razboinic initiat si condus de Satan, „printul intunericului, domnul puterii vazduhului, stapanitorul lumii acesteia, duhul care lucreaza in fiii neascultarii” si se napustesc acum cu o furie nemaipomenita impotriva acestei institutii divine de prima marime: FAMILIA.

Tocmai de aceea, nu-i de mirat, ci de inarmat!

Cornel Avram a plecat din Romania in 1986, imigrand in Statele Unite, Phoenix, Arizona, unde pastoreste Biserica Penticostala Romana Happy Valley (Valea Fericirii) din anul 1990. Slujeste de asemenea ca Presedinte al Uniunii Penticostale Romane din SUA si Canada. Este casatorit din 1989 cu Daniela si Domnul a binecuvantat familia lor cu patru fete: Laura, Andreea, Jessica si Rebecca. Laura este casatorita cu Benjamin Remchek.

Comanda cartea acum la numai 12 RON. Pentru comanda te rugam sa dai click AICI sau click pe imagine

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button