Externe

Autorităţile iraniene „ȋngrijorate” din cauza site-urilor de socializare

Numӑrul tot mai mare al rețelelor de socializare, care ȋși fac prezența ȋn spațiul cibernetic, a pus ȋn alertӑ oficialii iranieni care sunt alertați din cauzӑ cӑ un numӑr tot mai mare de informații secrete pot fi trimise prin intermediul rețelelor și uneori sunt folosite ȋn scopuri de spionaj, spune un membru al unui Corp nou format care este ȋnsӑrcinat cu supravegherea pe internet.

Liderul suprem iranian, Ali Khamenei, a ordonat recent formarea „Consiliului Suprem de spațiu virtual”, care va include președintele, miniștrii de informații și culturӑ, precum și șefii de poliție și ai gӑrzilor de corp.

Hamid Shahriari, care deţine un loc în Consiliu Suprem, a declarat agenţiei de ştiri Fars  cӑ „spaţiul virtual este o cauzӑ mare pentru îngrijorare, pentru că unii folosesc aceasta platformӑ pentru transferul de informaţii şi de  spionaj”, a adăugat el.
„Aproximativ cu un an în urmă, biroul liderului a avut o atitudine activă faţă de subiect. După întâlniri regulate săptămânale între reprezentanţii  celor trei ramuri ale Guvernului şi ai persoanelor care au avut o experienţă la nivel naţional pe aceastӑ temӑ, am efectuat o evaluare a situaţiei actuale cu privire la internet, pe care am prezentat-o liderului.”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button