Recenzii CarteStiri

Carte: Aliaţi Intimi – Dan B. Allender & Tremper Longman

CARE SUNT SCOPURILE LUI DUMNEZEU PENTRU CASNICIA TA?

„In mijlocul confuziei si al vocilor care discuta despre casnicie, aceasta carte reprezinta un punct de referinta.”

(click pe imagine pentru detalii produs si pentru comanda)

– DR. James I. Packer
autorul cartii „Cunoasterea lui Dumnezeu”

„‘Aliati intimi’ ne prezinta casnicia asa cum a intentionat-o Dumnezeu sa fie – o anticipare a realitatilor ceresti. Aceasta carte se adreseaza sotilor si sotiilor care doresc sa devina adevarati tovarasi de suflet.”

– DR. Les si dr. Leslie Parrott
autorii cartii „Saving Your Marriage Before It Starts”

„Biblica, relevanta, realista, sensibila, practica, incurajatoare… o analiza proaspata a casniciei asa cum a intentionat-o Dumnezeu sa fie si asa cum poate fi, chiar in aceste vremuri de schimbare si nesiguranta.”

Aprecieri pentru Aliati intimi

„‘Aliati intimi’ patrunde in inima tiparului dragostei si casniciei infatisat de Dumnezeu in toata Scriptura. Curtarea pasionata pe care o face Dumnezeu bisericii Lui iubite, perfecte si credincioase este o metafora extraordinar de puternica. Acest model de casnicie cereasca creste si inspira unirea sotului si a sotiei, iar relatia omeneasca ofera, la randul ei, un gen de realitate pamanteasca modului in care intelegem alergarea patimasa a lui Dumnezeu dupa noi, mireasa Lui.
Adevarata casnicie crestina este modalitatea lui Dumnezeu de a inversa starea cazuta a unui Eden intinat, de a repara lumea noastra stricata, dezbinata si de a ne vindeca ranile cele mai profunde. Sfaturile si recomandarile din Aliati intimi aduc un leac puternic, vindecator casniciilor tulburate din zilele noastre.”

– Luci Shaw
scriitoare, Regent College
autoarea cartilor „God in the Dark” si „Writing the River”

„Allender si Longman combina eruditia si spunerea povestirilor pentru a ne trezi din nou curiozitatea, de aceasta data cu o perspectiva noua si invioratoare asupra casniciei si rolurilor maritale. Desi extrem de practica, Aliati intimi este unica in a conduce partenerii dincolo de supravietuirea materiala sau chiar de fericirea reciproca spre posibilitatea de a reflecta mai exact cine este Dumnezeu si cum este El. In felul acesta placerile obisnuite si luptele vietii conjugale capata semnificatie eterna si gustul bucuriei profunde – o viziune mult ravnita si plina de speranta pentru noi toti.”

Pentru mai multe detalii cu privire la produs, Click Aici-(Detalii Produs)

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button