Rugaciune

Rugăciune pentru creştinii persecutaţi din Tunisia

Tunisia este una dintre ţările cele mai deschise şi progresiste din lumea arabă. Cu toate acestea, islamul a rămas religie de stat, iar constituţia statuează că fiecare lege trebuie să fie în acord cu învăţătura islamică, iar preşedintrele trebuie să fie un musulman.

Guvernul nu favorizează evanghelizarea publică, dar tolerează minorităţile. Nu este permisă distribuirea de literatură în mod public, iar în anumite zone, datorită persecuţiilor şi împotrivirilor pe care le întâlnesc chiar în sânul familiei, cei ce au ajuns să-l cunoască pe Domnul Isus sunt siliţi să se reîntoarcă la islamism.

În ultima vreme grupuri islamiste extremiste recrutează tinerii marginalizaţi şi dezamăgiţi de modul lor de viaţă, pentru a-i instrui şi apoi a-i folosi împotriva minorităţilor ce nu aparţin majorităţii musulmane. Planul acestor grupuri islamiste este să organizeze în Nordul Africii celule Al Qaeda, care să devină forţe internaţionale de luptă pentru jihad.

Rugaţi-vă pentru:

  • grupurile islamiste extremiste;
  • tinerii marginalizaţi şi dezamăgiţi de viaţă;
  • statornicia lângă Dumnezeu a celor ce L-au cunoscut pe Domnul Isus

©  Misiune.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button