Meditatii

Micuţa Salvatoare

Bărbatul era funcţionar la calea ferată. Avea însă o patimă; alcoolul. Deseori, fetiţa sa îi aducea prânzul şi îi povestea tatălui ceea ce reţinuse din lecţiile învăţătoarei. Într-o zi îi vorbi despre lucrarea Mântuitorului. Omul, care băuse mai mult ca altă dată, începu să înjure şi să certe fetiţa, care fugi plângând. Tatăl se împiedică şi căzu de-a curmezişul căii ferate. Un tren se auzi în depărtare. Fetiţa sări ca o săgeată spre tatăl ei pentru a-l trage de pe linie. Omul a fost puţin rănit, dar micuţa salvatoare a fost zdrobită.

Nu este greu să-şi imagineze cineva remuşcările acestui om. Un gând apăsător îl urmărea tot timpul. Fetiţa sa murise pentru a-l salva pe el, un nenorocit.

Istorioara prezentată a micuţei salvatoare este un indicator spre marele Salvator al omenirii: Isus Hristos. O lume întreagă era căzută pe “linia morţii”, numai Mântuitorul S-a oferit ca Mijlocitor între Dumnezeu şi om. Numai Mântuitorul Şi-a dat viaţa pentru mântuirea omenirii. De aceea numai Mântuitorul merită îchinarea şi ascultarea noastră.

“Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos”. ( 1 Timotei 2:5 )

Sămanţa Bună – GBV România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button