Editoriale

Darul refuzat de tine

Ne aflăm deja în apropierea sărbătorilor de iarnă, moment prin care fiecare dintre noi este cu gândul la ceva anume. Dacă aş întreba câţiva copii, cu siguranţă mi-ar spune că aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile pentru a primi cadouri. Cine le aduce? Copiii spun că Moş Crăciun; e adevărat, pentru că părinţii lor tot lui Moş Crăciun se închină. Dacă se închinau lui Dumnezeu, ar fi ştiut că darurile vin din partea lui Dumnezeu şi prin ajutorul Lui.

Un mare dar pe care mulţi dintre noi nu reuşim să-L vedem este că de sărbători uităm ceea ce este mai important: cadoul de la Dumnezeu. Ochii ne fug după lucrurile materiale, după cadouri şi mâncarea bogată care va trece odată cu sărbătorile. Nu mă înţelegeţi greşit, dacă Dumnezeu te-a binecuvântat, laudă-L pe El pentru acest lucru, şi, de asemenea, poţi fi şi tu la rândul tău o binecuvântare pentru alţii în acest moment al sărbătorilor!

Darul despre care doresc să vorbesc acum este chiar sărbătoritul acestei sărbători (şi mare tragedie este că mulţi dintre noi uităm chiar şi pe cine sărbătorim: pe Isus Hristos sau pe Moş Crăciun ?).

Pruncul Isus Hristos, născut de peste 2000 de ani, este cadoul perfect pe care l-a putut vreodată dărui Dumnezeu Tatăl pentru omenire în semn de iubire şi cu scopul de răscumpărare a omului din păcat.

Da, El este acel cadou prin care Dumnezeu Şi-a arătat dragostea pentru omenire: Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16).

Luna decembrie, luna cadoului suprem, este gata să intre în inima ta, dar depinde de tine unde vei primi acest cadou. Pregăteşte-ţi inima, decorează-ţi cămăruţele inimii cu bunătate şi primeşte cadoul pe care Dumnezeu ţi-l trimite, special pentru tine!!!

Sărbători fericite !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button