Rugaciune

Rugaciune pentru creştinii persecutaţi din Chiapas ( Mexic )

Chiapas este unul dintre cele 31 de state federale care formează Mexicul. În acest stat situat în sudul Mexicului, creştinii evanghelici sunt persecutaţi de către catolicii tradiţionalişti, care doresc să nu piardă controlul asupra autorităţilor.

Creştinii evanghelici întâmpină însă împotrivire nu numai din partea autorităţilor religioase sau din partea celor civile, ci şi din partea vecinilor care nu-i acceptă în nici un fel de relaţie. Datorită acestui fapt, evanghelicii sunt siliţi să-şi părăsească locuinţele situate în mijlocul comunităţilor tradiţionaliste şi să se mute în alte zone în care autorităţile sunt mai tolerante.

În 2009, autorităţile au închis 6 posturi zonale ale radio-ului creştin, iar 5 evanghelici au fost reţinuţi de autorităţi timp de o zi, fiindcă au refuzat să participe la ritualurile organizate în cadrul unei sărbători tradiţionale catolice.

Rugaţi-vă pentru:

  • mântuirea familiilor celor ce au ajuns să-l cunoască pe Domnul;
  • acceptarea evanghelicilor ca minoritate religioasă;
  • turiştii creştini care vizitează Marocul.
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Pacea Domnului Isus Cristos, Domnul nostru minunat. Fratilor, sa ne rugam pentru aceste zone, in care credinta este incercata tare, si prigoana creste. Domnul Dumnezeu Atotputernic sa-Si reverse indurarea , mila si bunatatea Lui peste crestinii din aceasta tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button