EvenimenteExterne

Uniunea juriştilor creştini ia fiinţă la Moscova

O uniune profesională a juriştilor creştini a fost înfiinţată la Moscova, raportează Christian Telegraph, conform Baznica.info.

Organizaţia Juriştilor Creştini Ruşi uneşte avocaţi şi alţi reprezentanţi ai profesiei legale, bazată pe crez comun. Potrivit centrului de presă al organizaţiei, au fost depuse cereri din partea avocaţilor şi a firmelor legale din toate regiunile Rusiei.

„Suntem siguri că munca organizaţiei se va răspândi în toată Rusia până la prima noastră conferinţă. Încă suntem în procesul de creare a site-ului oficial, dar deja am primit cereri din diferite regiuni”, a explicat centrul de presă pentru reporterul de la baznica.info.

Prima conferinţă a Organizaţiei Juriştilor Creştini Ruşi va avea loc în decembrie 2011, când faimoşi preoţi şi jurişti din străinătate îşi vor împărtăşi propriile viziuni şi experienţe. Organizaţia intenţionează să organizeze o masă rotundă în care participanţii să fie capabili de a construi o reţea de cooperare total rusească.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button