SocialStiri

Comitetul local radio Suceava catre AGA Vocea Evangheliei

Către comitetul AGA al RVE,

Iubiti frați,

Vă facem cunoscut că în sedința care a avut loc în data de 29 Decembrie 2010, Comitetul local radio al RVE Suceava, a discutat hotărârea AGA privind interzicerea difuzării mesajelor fratelui Iosif Țon în cadrul programelor Vocii Evangheliei. După discutarea acestei decizii, Comitetul local radio al RVE Suceava, îsi exprimă îngrijorarea cu privire la modul în care a fost luată acestă decizie ce a fost impusă tuturor stațiilor locale radio, fără o consultare prealabilă a comitetelor locale radio.

Deoarece această hotărâre poate afecta  relația dintre reprezentanții cultelor evanghelice din comitetul local radio Suceava, Comitetul local radio Suceava îsi rezervă libertatea de a decide asupra grilei de programe a acestei stații.

În nădejdea că Dumnezeu ne va da înțelepciune pentru rezolvarea acestei situații, vă salutăm cu toata dragostea în numele Domnului Isus.

Comitetul local RVE Suceava

Sursa: Suceava Evanghelica

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button