SocialStiri

Michael W. Smith a scris o nouă carte

Michael W. Smith ajunge la o alta piatra de hotar in cariera sa 28 ani, odata cu lansarea celei de-a 12-a cartii: “O simpla binecuvantare; Putera extraordinara a unei simple rugaciuni”, martie 2011 (Zondervan).

Cunoscut pentru compasiunea si generozitatea sa, Smith a fost intotdeauna profund afectat de povestile celor greu loviti de distrugerile provocate de viata in continua schimbare: de la efectele recesiunii economice pana la pierderea celor dragi din cauza calamitatilor naturale. In ultima perioada insa Smith a simtit sa-si incheie concertele printr-o rugaciune de binecuvantare asupra audientei sale. O astfel de rugaciune simpla de binecuvantare a declansat un  feedback nemaintalnit de el in cei 28 de ani de cariera muzicala: o multime de e-mailuri si scrisori relatand povesti de incurajare si speranta aduse sufletelor tulburate.

In urma acestui eveniment, Smith a descoperit ca binecuvantarile lui Dumnezeu se masoara mai mult in prosperitatea caracterului decat in prosperitatea posesiunilor, şi ca rezultatul aestuia debordeaza de bucurie si pace.  Prin colaborarea cu scriitorul Thomas Williams, scopul cartii lui Smith a fost acela de a incuraja si inspira cititorii la introspectie, de a invata sa experimenteze binecuvantarile lui Dumnezeu, precum si sa rosteasca cuvinte de binecuvantare altora pentru a-i atrage mai aproape de inima lui Dumnezeu.

Aceasta carte imparte rugaciunea lui Smith in cele 6 binecuvantari specifice:
Ce inseamna sa ne rugam pentru altii,
Rugaciunea pentru Sanatate Spirituala,
Rugaciunea pentru o Minte Sanatoasa,
Rugaciunea pentru Sfintenia Personala,
Rugaciunea pentru Binecuvantarile Personale, si
Rugaciunea pentru Victoria Spirituala.

Fiecare capitol incepe cu un citat care contine un segment din binecuvantarea ce va fi ulterior relatata. Apoi capitolul explica valoarea binecuvantarii si ofera sfaturi practice despre cum sa te deschizi binecuvantarii respective si sa te bucuri de beneficiile sale. Un exemplu de o binecuvantare este in Rugaciunea pentru o Minte Sanatoasa:
Fii binecuvantat cu puteri supranaturale pentru a-ti putea intoarce privirea de la lucrurile rele si lipsite de valoare. In schimb, priveste frumusetea lucrurilor pe care Dumnezeu le-a randuit pentru tine. Dumnezeu sa-ti binecuvinteze urechile pentru a asculta minunatia, inaltarile si incurajarile. Fie ca mintea sa devina puternica, disciplinata, echilibratasi plina de credinta.

Pentru mai multe informatii privind “O simpla binecuvantare; Puterea extraordinara a unei  simple rugaciuni “, si Michael W. Smith, va rugam sa vizitati www.michaelwsmith.com

Sursa: ContrastMedia

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button