SocialStiri

Fara compromis – povestea vietii lui Keith Green

A aparut in romaneste biografia lui Keith Green scrisa de sotia acestuia Melody.

Avea doar 28 de ani cand a murit intr-un accident aviatic impreuna cu doi dintre copilasii sai si totusi cantaretul si compozitorul Keith Green deja crease o mostenire muzicala si o inspiratie care va depasi lungimea vietii sale. Un revolutionar pe taramul spiritual, a gasit libertatea in Isus la 21 de ani si apetrecut restul vietii convingandu-i pe altii sa refuze statu quo-ul generatiei sale, cautand sa restabileasca pasiunea si onestitatea in biserica.

La a 25-a aniversare a mortii lui Keith, Melody a reeditat si a completat biografia sotului sau cu multe alte istorisiri si detalii, fotografii care sunt publicate pentru prima oara, selectii din jurnalul lui Keith si amanunte despre perioada dificila care a urmat pentru Melody.

Leonard Ravenhill despre Keith Green

Keith a avut parte de o experienta radicala a nasterii din nou, precum si de botezul focului si a devenit un revolutionar pe taramul spiritual. Dumnezeu l-a luat, l-a curatat, l-a umplut si l-a uns. El tanjea sa afle mai multe despre eroii care si-au adus generatia mai aproape de Dumnezeu si le-a calcat pe urme. Avea o ravna sfanta si o puritate pe care le-am intalnit la foarte putini oameni. Nu cred ca a fost atat de preocupat de Evanghelia lui Hristos, cat a fost de persoana Lui. Cred ca aceasta a fost pasiunea lui mistuitoare. Keith nu a fost un predicator, ci un luptator si si-a revarsat pasiunea launtrica a sufletului in versurile pline de viata ale cantecelor sale.

COMANDA CARTEA AICI

Sursa: Suceava Evanghelica

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button